Ekonomi

Beyaz et üretiminde yenilikçi çözümler tanıtıldı

İSTANBUL (İGFA) –Cargill, düzenlediği “Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları”nda Türkiye’nin önde gelen hayvan yetiştiricileri ve beyaz et üreticileri ile bir araya geldi.

Cargill Hayvan Besleme iş kolu uzmanları, hayvan verimliliği ve çiftlik yönetimi konularında yaptıkları dijital analizler ve Ar-Ge çalışmaları hakkında sunumlar yaptı.

Türkiye’nin lider kümes hayvanı üreticisi BRF, geliştirdikleri yenilikçi çözümleri Şenpiliç ve Lezita ile paylaştı.

Cargill Hayvan Besleme (CAN) Orta Doğu ve Afrika Bölge Müdürü Rene Osorio, küresel ve yerel trendleri yakından takip eden bir strateji ile gıda üretiminin her alanında yerel üreticilerin temelini oluşturduklarını ve yerlinin rekabet gücünü artırdıklarını belirtti. yenilikçi dijital analizleri hayvancılık branşına getirerek üretici.

Kanatlı hayvan üretiminde çok yönlü ve kapsayıcı bir yaklaşım sunduklarını belirten Osorio, “Cargill Hayvan Besleme iş birimi olarak hem tarım hem de tarım ürünlerinde modern, sürdürülebilir ve verimli üretim için 158 yıllık küresel tecrübemizle güvenilir bir çözüm ortaklığı sunuyoruz. , hayvancılık ve et ürünleri sektörleri.” .

Osorio Cargill olarak üreticinin aklında “Doğru formülasyonları en iyi maliyetle mi üretiyorum? En iyi tedarikçileri mi seçiyorum? Operasyonum sürdürülebilir mi? Hayvan sağlığını ve üretkenliğini nasıl ölçebilirim? Hayvanlarımı hasat etmek için en iyi yaş nedir? İşimde karı optimize ediyor muyum? YG’yi artırma fırsatlarım nelerdir?” gibi sorulara bilimsel ve eyleme dönüştürülebilir içgörüler sunarak dijital çözümler ürettiklerini söyledi. hem verimlilik hem de sürdürülebilirlik açısından büyük önem taşımaktadır. dedi.

yatagan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu