Haber

Engelleri aşan fuarda birbirinden güzel ürünler

Gölcük Belediyesi Manisiz Yaşam Merkezi’nde kurslarda eğitim gören özel kişilerin el işlerinden oluşan stant törenle açıldı.

Gölcük Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Gölcük Belediyesi Manisiz Yaşam Merkezi’nde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerin yaptığı el işleri yıl sonu standında sergilendi. Standın açılışına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Engelliler Derneği Lideri Hasan Bat, Gölcük Manisiz Yaşam Merkezi Müdürü Dinçer Koç, kursiyerler ve aileleri katıldı. stantta; Dudak okuma, takı tasarımı, ahşap boyama, örgü teknikleri ve amigurumi bebek yapımı kurslarına katılan 265 kursiyerin el işleri sergilendi.

ENGELLİLER BECERİLERİNİ STANDA DÖNÜŞTÜRDÜ

Sergideki eserleri hayranlıkla inceleyen Önder Sezer, “7/24 iletişim halinde olduğumuz ve yol arkadaşım olarak gördüğüm engelli kardeşlerimi ürettikleri harika ürünler için tebrik ediyorum Hasan Bey. Bat, Gölcük Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Bat, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi Sorumlumuz Sayın Dinçer Koç ve emeği geçen herkes. Kendilerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu