Haber

Yollardaki durum

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kesimlerinde yavaş gidilerek trafik levha ve işaretlerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre Sakarya-Bilecik yolu 24-25. TCDD Alifuatpaşa giriş iştirak şube ilişkisi kilometrelerce çalıştığı için Sakarya istikametinde ulaşım tek taraflı sağlanmaktadır.

Muğla-Denizli yolunun 10-11. Kilometrelerce süren heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten devam ediyor.

Ankara Çevre Yolu Kavşağı-Ankara-Kırıkkale yolu 25-27. Ankara-Kırıkkale ve Kırıkkale-Ankara kilometrelerindeki üretim çalışmaları nedeniyle şerit daraltılarak iki şeritten denetimli olarak ulaşım gerçekleştiriliyor.

Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 42-50. Nizip ve Birecik geçişlerinde imalat çalışmaları nedeniyle denetimli olarak ulaşıma izin verilmektedir.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 63. kilometresinde (Soğanlı Geçidi mevkii) heyelan nedeniyle ulaşım 48-65. kilometrelerce servis yolunda devam ediyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 7-9. Kilometrelerce yoldaki kaldırım yenileme çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü ulaşım sağlanıyor.

Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 1-37. Kilometrelerce yapılan üretim çalışmaları nedeniyle sürücüler trafik işaret ve işaretlerine uymak zorunda.

Siirt-Eruh yolunun 42-45. Kilometre cinsinden heyelan nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Aksaray-Ortaköy yolunun 9-11. Kilometrelerce yapılan üretim çalışmaları nedeniyle nakliye denetimli olarak yapılmaktadır.

Malatya-Sivas yolunun 30-33. Kuruçay Köprüsü’ndeki çalışma nedeniyle ulaşım denetimli olarak yapılıyor.

hacibektashaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu